Bu Blogda Ara

1 Şubat 2015 Pazar

Mac Bare Study Paintpot


Gunaydın hepinize,
Şubat'ın ilk Gününe yeni bir yazı ile başlamak istedim. Mac'in krem farlarını biliyorsunuzdur. Bu yazı bu seri krem farlardan Bare Study isimli içinde pembelik barındıran sedefli krem rengi olanı.
Işıltılı ancak asla rahatsız etmiyor. Krem rengi görünse de içinde altın pembe ışıltıları ile belirgin bir satenimsi duruşu var. Kalıcılığı elbette göz kapağınızın yağlı olup olmamasına göre değişse de yaklaşık 4-5 saat diyebilirim. Sürdükten sonra pudramsı bir hissi var. Ben daha çok parmaklarımla uyguluyorum. Özellikle göz kapağınıza uygulayıp, crease bölgesine mat bir gölge rengi uyguladığınızda ışıltılar daha belirgin hale geliyor.
Tek başına rahatlıkla kullanılabilecek bir far. Ayrıca ışıltılı farlarınızın altına baz olarak uygulayarak farlarınızın daha uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz. Pigmentasyonu gayet başarılı ancak esmer tenli olanların belki biraz daha yoğun Uygulamaları gerekebilir. 
Mac mağazalarında ya da internet üzerinden online olarak satın alabilirsiniz.fiyatı 65 Lira. Gramajı 5gr ve uzun süre yetecek gibi. Kullanım sırasında kapağını kapatmayı ihmal etmezseniz uzun süre kurumadığını da söyleyebilirim son olarak duruşu ise bu şekilde. 
En Yaygın olarak kullanılan painterly paint pot olsa da bu rengine de şans verilmeli bence... Siz hangisini kullanmayı daha çok seviyorsunuz? Öneriniz varsa duymayı çok isterim. Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder