Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2014 Pazar

Daylong Güneş Kremi




Yaz aylarının vazgeçilmezi bir dondurmaysa ikincisi de benim için güneş kremi. Maalesef ben beyaz tenli ve çilleri belirginleşen şanssızlardan da olsam bazı kremlerin hakkını yememek lazım. İşte onlardan birisidir: Daylong 50+ spf güneş kremi.
Kendisi doktorların özellikle tavsiye ettiği, güneş alerjisi, lazer, dermotolojik işlemler sonrası gibi özel durumlarda önerilen eczanelerden satın alabileceğiniz iki boyu bulunan bir güneş kremidir. Ben hem çanta boyu olduğu hem de her yıl taze taze yeni açmayı sevdiğim için küçük boyunu tercih ediyorum. Fiyatı 50 ml için 45 TL idi.
Şu an botanikecza.com internet sitesinde 100 ml 59.90 TL olarak da satışta. Ancak ben İnternet üzerinden almadım. O yüzden burayı net bi şekilde öneremiyorum.




Gelelim bu krem üzerine düşüncelerime,
Malesef biraz kalın bi yapısı var. İlk sürdüğünüz an beyazımsı bir cildiniz oluyor. Pek makyaj altına kullanmayı tercih edeceğimi sanmam. Ama gerçekten koruması şahane. Bu kremi ben 2 yaz kullandım. Ve ne yat gezisinde ne de güneş tepede iken herhangi bir kızarıklıkla karşılaşmadım.
Ayrıca sivilce gibi herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Eğer sürekli güneş altında olacaksanız, çok fazla makyaj da tercih etmeyecekseniz gözü kapalı alın derim.
Avene güneş kremi ile ikisi bence kullanım şekli yapısı aynı. Ama hangisini tercih edersin derseniz. Day long derim.
Benim düşüncelerim bu yönde. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sevgilerimle....








1 yorum: